Kundeservice

FORSENDELSESOMKOSTNINGER

Danmark 30-50 DKK, fri fragt på ordrer +500 DKK.
EU 50-100 DKK, fri fragt på ordrer +1.000 DKK.
Udenfor EU 150 DKK, fri fragt på ordrer +1.500 DKK.

Returmærkat:
Danmark 35 DKK
Europa 100 DKK

Hvis du vil købe et returmærkat, så send en e-mail med dit ordrenummer til customercare@underprotection.dk.

NB! Du kan købe et returmærkat fra os, hvis du befinder dig i et af følgende lande i EU: Danmark, Tyskland, Polen, Belgien, Østrig, Irland og Luxembourg. For alle andre lande er returforsendelse på eget ansvar, medmindre andet er aftalt. 

 

LEVERINGSOPLYSNINGER

Leveringstiden afhænger af, hvilket land ordren sendes til.

Danmark: 1-2 dage med GLS
Europa: 2-4 dage med GLS og UPS
Resten af verden: 3-7 dage med UPS

NB! Hvis adressen ikke er udfyldt korrekt, og dette medfører, at ordren sendes tilbage, skal du betale forsendelsesomkostningerne igen, hvis ordren skal sendes.
NB! Leveringer til Rusland skal have en firma adresse, da vi, som en Dansk virksomhed, ikke har tilladelse til at sende til en privat adresse. 

 

STØRRELSESGUIDE

Hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal vælge, så tjek gerne vores størrelsesguide her eller under hvert produkt.

 

FORTOLDNING

Alle ordrer, der sendes til lande uden for EU, kan være underlagt told i det respektive land. Hvis du vil vide mere om specifikke regler for told i dit land, skal du kontakte din lokale toldmyndighed. Vi har ikke mulighed for at refundere moms, MVA eller lignende, og enhver uenighed om told, moms eller andre afgifter hører ikke under Underprotections ansvar.

 

RETUR OG OMBYTNING

Hvis du ikke er tilfreds med en vare og ønsker at returnere, så send os varen(e) i perfekt stand inden for 14 dage fra den dag, du modtog det, ledsaget af en udfyldt returseddel. Når vi modtager de returnerede varer, refunderer vi det fulde beløb (ekskl. forsendelsesomkostninger) til det kreditkort, der blev brugt til det oprindelige køb. Hvis du ønsker at købe et returmærkat fra os, så kontakt os, så sender vi det via e-mail.

Print Returseddel (PDF)

 

ANNULLERING

Kun hvis dine varer ikke er blevet gjort klar til forsendelse. Vi pakker hele dagen, så vi bør modtage din annullering eller ændringer hurtigst muligt efter din ordreplacering. Send os en e-mail eller ring til os.

 

REKLAMATION

Du har en periode på 24 måneder til at klage over en vare, hvis den ikke lever op til vores vanlige standard. Send os venligst en e-mail, der beskriver problemet. Hvis varen har fejl eller er beskadiget ved ankomsten, vil den blive repareret eller udskiftet og sendt til dig, hvilket naturligvis vil blive gjort så hurtigt som muligt efter modtagelsen af varen. Hvis varen ikke er på lager eller ikke kan repareres, refunderer vi det fulde beløb til din bankkonto.

 

ADRESSE TIL RETURNERINGER

Underprotection ApS
Ved Amagerbanen 11 C, stuen th.
2300 København S
Danmark

NB! Bemærk venligst, at vi ikke afhenter pakker, der bliver sendt til pakkeshops eller andre adresser end ovennævnte.