OUR STORY

VORES HISTORIE

På en rejse for at forene mode med bæredygtighed blev Underprotection stiftet i 2010, i København. Et brand for kvinder med et løfte om at beskytte miljøet og vores medmennesker, samtidig med at opmuntre til kreativ udfoldelse gennem kraftfulde farver og mønstre.

Formålet med Underprotection er at designe bæredygtigt og moderigtigt lingeri, loungewear, badetøj og hosiery til kvinder. Vi vil gøre en forskel ved at gøre det muligt at kombinere etik og æstetik.

Vi forkuserer konstant på at være så ansvarlige og etiske korrekte som muligt. Vi tager aktive valg for at skabe positive og meningsfulde forandringer, både socialt og miljømæssigt i vores samfund og rundt omkring i verden.

Bæredygtighed er ikke bare en trend for os. Vi er forpligtet til denne livsstil og stræber efter at bringe dig med på vores rejse, så vi kan forbedre os, og gøre en forskel sammen.


For at lære mere om vores bæredygtige værdier klik her.

”Vi stræber altid efter at træffe de mest ansvarlige valg, selvom det ikke nødvendigvis er det mest økonomisk fornuftige valg, for os er det ikke kun en forretning, det er en livsstil og en tro på, at fremtiden skal og kan være grønnere. Det er vores mål altid at forbedre os i alt hvad vi gør”.

Co-Founder & CEO Stephan Rosenkilde

Vi er overbevist om at bæredygtighed og mode kan forenes. Vores stil er modig og farverig, samtidig med at fokus på den skandinaviske enkelhed bevares. Vores designs emmer af feminine detaljer og iøjefaldende prints, der udfordrer det stereotype udseende af bæredygtigt lingeri.

Enhver kvinde fortjener at føle sig smuk, uanset af samfundets forventninger. Vi bestræber os på at designe til alle former og størrelser. Vi designer for komfort og for at gøre det kendt, at trekants bh'er kan være for alle, uanset størrelsen på dit bryst.

Vi ønsker at få kvinder over hele verden til at føle sig inkluderet og værdsat, når de er iført Underprotection.

ALMOST AS SUSTAINABLE AS BEING NAKED

ALMOST AS SUSTAINABLE AS BEING NAKED